På indkøb

Fuglemarkeder er ikke kun gode til at se og købe fugle, du kan også finde alt muligt tilbehør til fuglehold og foder til de bevingede væsener. Ud over indkøb af nye fugle, da jeg for nylig var på Aarhus fuglemarked, købte jeg også nogle levende melormlarver. Jeg opdrætter selv melormlarver, fordi mine antilfinker og dybowski dråbeastril er helt vilde med dem, og de er også et godt fodertilskud til de andre småfugle. Når jeg alligevel køber nye melorm, er det for at få tilført nyt blod til dem, så der ikke bliver for meget indavl.

Jeg købte også noget frostfoder i form af Pinkies (spyfluelarver), Buffalo (melormlarver ) og Hermetia (sorte soldatfluelarver). Dels fordi det er svært at have nok af de helt små melorm, når der er fugleunger, og dels for at give fuglene lidt mere varieret foder.