Om Strandberg

Hej med dig, jeg hedder Michael Strandberg. Jeg har arvet min interesse for fugle fra min far, Børge Strandberg,  som har haft fugle i mange, mange år, og som bl.a. har været formand, redaktør og kasserer i foreningen Naturen og hjemmet i en årrække, ligesom han også har været formand for Ærø Fugle- og Prydfjerkræklub.

Jeg startede i en ung alder med at have en undulat, senere fik jeg blod på tanden, og ville gerne prøve at holde og opdrætter parakitter og småfugle. Da jeg købte et hus med en stor have, skulle der selvfølgelig bygges voliere i haven, og det blev også til en fuglestue i kælderen, så de småfugle, der ikke kunne overvintre ude, kunne være i kælderen om vinteren.

I min blog kan du se og læse mere om de volierer, jeg fik lavet med gode venners hjælp. Du kan også se, hvad jeg har af fugle nu og opbygningen af min nye fuglestue samt mine kassebure mm.

De fleste billeder på siderne er taget af min meget forstående og skønne kone, Jette.

Du kan skrive til mig via nedenstående formular, eller du kan sende mig en mail på michael@strandbergs-fugle.dk. Du kan læse om hjemmesidens privatlivspolitik her.

Indtast din mailadresse. Den bliver ikke offentliggjort.