Om Strandberg

Min far, Børge Strandberg.

Hej med dig, jeg hedder Michael Strandberg.

Jeg har ikke min interesse for fugle fra fremmede, jeg har arvet interessen fra min far, Børge Strandberg. Min far holdt et utal af forskellige fugle gennem årene, lige fra små astrilder til dværgpapegøjer.

Min far var en ildsjæl og en ivrig foreningsmand, så han var selvfølgelig med i flere fugleforeninger, og han har gennem årene været både formand, redaktør og kasserer i foreningen Naturen og hjemmet. Han skrev også flere artikler til foreningsbladet.

Da han i sit otium flyttede til Ærø, meldte han sig ind Ærø Fugle- og Prydfjerkræklub, som han senere blev formand for.

 

Jeg startede i en ung alder med at have en undulat, senere fik jeg blod på tanden, og ville gerne prøve at holde og opdrætter parakitter og småfugle. Da jeg købte et hus med en stor have, skulle der selvfølgelig bygges voliere i haven, og det blev også til en fuglestue i kælderen, så de småfugle, der ikke kunne overvintre ude, kunne være i kælderen om vinteren.

I min blog kan du se og læse mere om de volierer, jeg fik lavet med gode venners hjælp. Du kan også se, hvad jeg har af fugle nu og opbygningen af min nye fuglestue samt mine kassebure mm.

De fleste billeder på siderne er taget af min meget forstående og skønne kone, Jette.

Du kan skrive til mig via nedenstående formular, eller du kan sende mig en mail på michael@strandbergs-fugle.dk. Du kan læse om hjemmesidens privatlivspolitik her.

Indtast din mailadresse. Den bliver ikke offentliggjort.