Foder i lange baner

Fuglemarkeder er gode til at få nye kontakter. Sidst jeg var på Aarhus fuglemarked, fandt jeg en stand fra Webber med foder i lange baner til både fugle, slanger og mange andre dyr. Jeg fik en hyggelig snak med ejeren, Rob, der gav mig et katalog med alle deres varer og med mange praktiske oplysninger. Jeg købte lidt frosne melorme for at se, hvad fuglene synes om det. Jeg opdrætter ganske vist mine egne melorm, men det er ikke altid, mine biller laver nye melorm hurtigt nok.

Fuglene skal jo også have lidt variation, så jeg har siden købt noget supplerende foder, Orlux Unipaté, der er et pulver-agtigt insektfoder, som er meget proteinrigt. Man kan give fuglene det rent, men det er ikke så populært hos dem alle, så jeg blander det i æggefoder til de mere kræsne.

Jeg må indrømme, at jeg er blevet meget glad for foderet og den fine service, som Webber tilbyder, både ved personlig kontakt, og når man handler over nettet. Hvis du mangler en forhandler med et stort udvalg i foder og med en god service, så tag et kig på Webbers hjemmeside.