Min gamle voliere

Mine første volierer bestod af 2 rækker volierer. Den forreste række, som kan ses på billedet, bestod af to volierer på 3,5 x 3,5 m, som var beplantet med forskellige planter, bl.a. taks, arkitektens trøst og bambus. De skulle bruges til mine småfugle.

Bag den første række volierer havde jeg 7 volierer som var 4 meter lange og 1 m brede. De skulle bruges til parakitter, som kunne gå ude hele året. Jeg havde bla. rødvingede parakitter, Browns rosellaparakitter, australske kongeparakitter, Opaline Bourks, og pennant parakitter.

Mellem de 2 rækker volierer var der en fodergang, så man kunne fodre i tørvejr og læ og sikre, at fuglene ikke kunne slippe ud i det fri. Gangen var også fin til at sidde og beundre de flotte og livlige fugle, og jeg havde sat lys op i gangen og plantet en kongevin, der voksede op under loftet. Det var pænt og hyggeligt at se på.

Jeg fik anlagt en terrasse med et blomsterbed foran volieren så jeg kunne sidde og se ind på mine fugle og drikke en kop kaffe, når ellers vejret tillod det. Senere fik jeg malet alt træværket svenskrød, men de fotos er desværre gået tabt.

Læs om min nye fuglestue